KONFERENCJE I SZKOLENIA - ZESTAW I

Przedstawiony zestaw jest jedynie propozycją Szefa Kuchni . Aby sprostać indywidualnym gustom i wymaganiom menu może być dobierane zgodnie z Państwa życzeniem.


                                               

Wynajem  sali  konferencyjnej  500  pln  brutto / dzień

 

W  cenie  wynajmu  : 

-   sprzęt  multimedialny

-   flipchart

-   zamknięty,  monitorowany  parking  na  wyłączność  dla  uczestników  konferencji / szkolenia 

 

                                   OBIAD  :

 

Krem  z  brokół  serwowany  z  groszkiem  ptysiowym

Roladki  ze  schabu  faszerowane  serem  i  suszonymi  pomidorami  podawane  z  opiekanymi  ziemniakami  i  zestawem  surówek

 

 

                                       DESER :

 

Domowa  szarlotka  na  ciepło  w  sosie  waniliowym  i  gałką  lodów  czekoladowych

 

                                       NAPOJE :

napój  gazowany  -  0,33 ml

napój  owocowy  -   0,25 ml

woda  mineralna  z  cytryną

 

 

                              PRZERWA  KAWOWA :

 

Kawa, herbata, ciasteczka  mix  -  bufet  samoobsługowy

 

                                     KOLACJA :

 

Francuska  zupa  cebulowa  podawana  z  grzanką  serową

Golonko  po  bawarsku  podawane  z  ciepłym  pieczywem  i  sosem  chrzanowym .

Do  wyboru :  0,2  ml  wina  lub  0,33 ml  piwa